Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

To ραδιοφωνικό δίκτυο της To ραδΟ ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ιοφωνικό δίκτυο της Δωδεκανήσου Δωδεκανήσου To ραδιοφωνικό δίκτυο της Δωδεκανήσου

Εν όψει της Κεντρικής Επιτροπής

Στο βάθος είναι στόχος η συσπείρωση της Ν.Δ. 24/9/2008 | 10:47 | Πηγή: SKY

Καζάνι που βράζει το Μαξίμου, καθώς πλήθος είναι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός: αρνητικές δημοσκοπήσεις, εσωκομματικά πυρά, υπόθεση Κεφαλογιάννη, φλερτ στελεχών του με το ΛΑΟΣ... Σε αυτό το πλαίσιο, ο Κ.Καραμανλής αναμένεται να εμφανιστεί πιο αποφασιστικός την Παρασκευή στην Κεντρική Επιτροπή, όπου αναμένεται να ακουστούν και επικριτικές φωνές. Αλλωστε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευ.Μεϊμαράκης παρέπεμψε την «επίλυση» όλων των ανοιχτών θεμάτων στη συνεδρίαση ττης Κεντρικής Επιτροπής, χαρακτηρίζοντάς την το καθ' ύλην αρμόδιο όργανο για να ακουστούν όλες οι απόψεις, ώστε να σταματήσει η εσωκομματική γκρίνια και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα για την κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΥΓΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ:

Επιστολή Νομάρχη στον Καραμανλή για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση 23/9/2008 | 17:44 | Πηγή: SKY

Το ερώτημα «ακούει κανείς;» απευθύνει ο νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Μαχαιρίδης προς τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, μαζί με την αγωνιώδη έκκληση να υπάρξει προσωπική του παρέμβαση στο μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης, προκειμένου «να κλείσουν οι δρόμοι του δουλεμπορίου». Ο νομάρχης, που περιόδευσε σε Λέρο και Πάτμο, καταγράφοντας την κατάσταση με τις συνεχείς αφίξεις λαθρομεταναστών, ζητεί με επιστολή τους από τον Έλληνα πρωθυπουργό να ασκήσει την προσωπική του επιρροή για την προστασία των θαλάσσιων συνόρων της χώρας μας, της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της αξιοπρέπειας της ανθρώπινης ζωής. Ανάλογη παρέμβαση και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες θα ζητήσει με επιστολή του ο νομάρχης Δωδεκανήσου και από τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζακ Μπαρό, αρμόδιο για θέματα ασφάλειας, δικαιοσύνης και εσωτερικών υποθέσεων της «Κομισιόν».

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ

Μήνυση Αβραμόπουλου κατά παντός υπευθύνου για την πλαστογράφηση της υπογραφής του! 23/9/2008 | 18:05 | Πηγή: SKY

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου του Δήμου Μεγίστης για πλαστογράφηση της υπογραφής του υπέβαλε ο Υπουργός Υγείας και πρώην δήμαρχος Αθηναίων κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά την αποκάλυψη ότι το όνομα του ενεπλάκη σε προσπάθεια παράνομης παραχώρησης δημοσίου ακινήτου στο Καστελόριζο.

Έρευνα για την υπόθεση αυτή αλλά και για την διαχείριση ιδιωτικών ακινήτων και ακινήτων του δημοσίου στο Δήμο Μεγίστης διενήργησε και κλιμάκιο συνεργατών του δημοσιογράφου κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Την είδηση για την υποβολή μήνυσης από πλευράς του κ. Αβραμόπουλου δημοσιοποίησε χθες το press-gr.

Στο σχετικό άρθρο, την εγκυρότητα του οποίου αμφισβητεί ο δήμαρχος Μεγίστης κ Π. Πανηγύρης, επισημαίνοντας ότι αναμένει το ρεπορτάζ Τριανταφυλλόπουλου για να απαντήσει στα καταγγελλόμενα, τονίζονται τα εξής:

«Πλαστογράφησαν την υπογραφή...του Δ. Αβραμόπουλου στο Καστελλόριζο! Διαβάστε μια καταπληκτική ιστορία...

Πριν από οκτώ χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγίστης στο Καστελλόριζο είχε πάρει την απόφαση να παραχωρήσει στον νυν υπουργό Υγείας -και τότε δήμαρχο Αθήνας- Δημήτρη Αβραμόπουλο

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: